Успешен режисьор и преподавател в НАТФИЗ, д-р  проведе тридневен уъркшоп Актьорът

...
Успешен режисьор и преподавател в НАТФИЗ, д-р  проведе тридневен уъркшоп Актьорът
Коментари Харесай

Президентът: От преодоляването на енергийната криза зависи да не допуснем деиндустриализация и загуба на конкурентоспособност на европейската икономика

Успешен режисьор и учител в НАТФИЗ, д-р  проведе тридневен уъркшоп „ Актьорът и неговите функции “.

Фокусът му на работа със студентите по актьорско майсторство, бе ориентиран към функционалността им в театралния театър и динамичната им взаимовръзка с другите режисьорски тактики.

Групата организира свое проучване върху въпроса „ Кога артистът е инструмент в ръцете на режисьора и на създателя и по кое време е техен пълновръстен сътрудник? ”. След първичната полемика, участниците имаха опция да работят по обособени драматургични фрагменти. В ателието присъединяване взеха и артистът Явор Борисов, както и композиторът , който с музикалните си композиции съдействаше за основаването на пълноценни къси театрални форми, близки до характера на театралния театър.

Участниците съумяха да се срещнат освен теоретично, само че и на практика с разнообразните подходи на работа, научавайки повече за характерната връзка „ автор-режисьор-актьор “.

Уъркшопът „ Актьорът и неговите функции “ се организира в Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов “ от 3 до 5 октомври.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР